Door: Coena & Willem

Coena_en_Willem_achter_de_naaitafel_1

Carnavalskleren maken is een grote hobby van mij, die ik deel met mijn vriend Willem. Wij zijn er bijna het hele jaar met veel plezier mee bezig. 
Het begint met het bedenken van een thema, patronen zoeken en uittekenen. Als dit eenmaal uitgedokterd is zijn Willem en ik tweemaal per week bezig om het in elkaar te zetten. Wij zien elke week de creaties vorderen en tot leven komen en dat is heel bijzonder. Het eindresultaat is dan ook iedere keer schitterend en krijgen we tijdens de carnaval ook heel veel complimenten voor. 

Ook krijgen we opdrachten om hoogheidskleding te maken en dat is natuurlijk een grote eer!

Hoogheidspak_Prins_William Inhuurhoogheden_in_rood
Bijbehorend thema is goed voor de werkgelegenheid: wanneer de échte hoogheden wegens ziekte uitvallen, kunnen deze Inhuur-Hoogheden worden ingezet

 

Belletjestenue

Deze creatie heeft met recht een gouden randje:
er zijn 1500 belletjes met de hand aangezet!

Zilveren_paar_van_Mooiste_Sassendonker

 

Deze zilveren creatie hadden als thema: “Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste Sassendonker van het land?”

Het zilver komt echt tot leven
in de zon.

INNOMENT ART WORK:
Het is zonde om deze beeldschone kleding maar 1 maal in hun leven in de openbaar te laten verschijnen. Op 7 juli pakken we de dozen uit en zijn een aantal van deze creaties in levende lijve te bewonderen en zal onze gelegenheidsfotograaf Gina Wip-Brink belangstellenden op de gevoelige plaat zetten met/bij/om de favoriete creatie. Laat de betovering van carnaval vereeuwingen voor de lens!

terug naar “Deelnemers”